Obrázek
Obrázek

BRIX: Mrazem sušená LESNÍ JAHODY 30g

P0316
Skladem
675,00 Kč

675,00 Kč ks

S DPH

 

Ovoce sušené mrazem je 100% čisté ovoce, z něhož byla odstraněna voda. Je křupavě vysušené, zachovává si barvu, chuť a až 98 % výživových hodnot, takže je téměř totožné s původním ovocem. Neobsahuje konzervanty. Lze jej rehydratovat nebo konzumovat přímo. Je ideální do müsli, jogurtů, sorbetů, smoothies, pro kulinářské speciality i pečení.

BRIX – Grown for Flavour Vám přináší mrazem sušené LESNÍ JAHODY jako naprostou novinku.

Jahody jsou ručně sbírány v lesích, na místech, kde rostou přirozeně a zcela ekologicky. Ve srovnání s vyšlechtěnými odrůdami, které běžně nacházíme v obchodech, mají lesní jahody výrazně vyšší obsah vitamínu C a několikanásobně vyšší obsah minerálů, jako je vápník, železo, hořčík nebo fosfor. Všechny tyto látky jsou důležité pro budování silné imunity v každém věku.

Každých 100 g mrazem sušeného ovoce je vyrobeno z 800 g až 1 kg čerstvého ovoce.

Složení: 100% lesní jahoda dehydrovaná procesem lyofilizace (mrazové sušení).

Průměrné hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 1 544 kJ/368 kcal

Výživová hodnota: Tuky 4,77 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,35 g), Sacharidy 80,6 g (Cukr 36,5 g), Bílkoviny 7,3 g, Sůl <0.01 g, Vláknina 14,65 g.

Skladování: Skladujte na suchém místě. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Vyrobeno na Slovensku.

Distributor pro ČR: TML a.s., Zábrdovická 25/2, 615 00 Brno

Balení: 30 g (vyrobeno ze 300 g čerstvého ovoce)

8588007402499
No reviews
Produkt přidán na seznam přání
Product added to compare.

Informace o souborech cookie

Soubory cookie používáme k zajištění co nejlepšího zážitku z našich webových stránek. Pokud budete pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že jste se všemi soubory na webu www.tml-bylinka.cz spokojeni. Pokud si to však přejete, můžete nastavení souborů cookie ve svém prohlížeči kdykoli změnit. Mějte na paměti, že pokud změníte nastavení souborů cookie, nemůžeme zaručit, že všechny funkce budou i nadále správně fungovat. Některé funkce mohou být nedostupné.